Genåbning af Trinitatis Kirke

Trinitatis Kirke følger sundhedsmyndighedernes og Kirkeministeriets retningslinjer, som kan læses her

Kirkens åbningstid er igen kl. 9.30-16.30, mandag til lørdag, søndag kun i forbindelse med højmessen. Der sprittes ekstra af og gøres ekstra rent. Der er opstillet sprit rundt omkring i kirken.

Der kan være områder i kirken, der er afspærrede.

Vi holder stadig 2 meters afstand i kirken!
Vi holder i Trinitatis Kirke 2 meters afstand, både når der synges og når der lyttes! Det er markeret, hvor man må sidde på bænkene. Det er muligt at sidde sammen med tæt familie eller lign.

Grundet den nuværende Covid-19 situation ændres de 2 meters afstandskrav i kirken ikke til mindre som ellers tidligere annonceret.
I sognehuset kan der forekomme arrangementer med 1 meters afstand ved mindre forelæsninger som studiekreds m.m.

Når gudstjenesten eller arrangementet i kirken er færdigt, åbnes flere udgange, så det er nemt at komme ud af kirken med afstand.

NB! Vi gør opmærksom på, at eventuelle forsamlingsforbud gælder uden for kirken, dvs. på både kirkeplads og offentlig vej.

Der vil være adgang til toiletter og håndvask.

Nadver: Der vil være kontinuerlig nadver ved højmessen. Nadver uddeles med god afstand og under hygiejniske forhold. Der knæles ikke ved alteret. Når man har modtaget nadver, er der udgang gennem gitrene og nordre sakristi. Der er således en ensrettet rute, så der holdes afstand.

Har man COVID 19-symptomer, må man ikke gå ind i Trinitatis Kirke.

Er du i tvivl?
Ved spørgsmål vedr. corona-relaterede retningslinjer i Trinitatis Kirke henvises til ledende kirketjener Kresten Dahl på 23269144 /KD@rundetaarn.dk eller kirke- og kulturmedarbejder Louise Skovbæch på 20734433/LS@rundetaarn.dk