Trinitatis natkirke

I Natkirken har vi plads. Vi leger med liturgien og forskellige udtryksformer, finder andre veje ind i de store eksistentielle spørgsmål, som kirken altid har behandlet. Vi har plads, og derfor er natkirken også stedet ligesom vores sognekirke, hvor der er tid til samtaler. Enten med præsten, de andre i kirkegængere, eller de stille samtaler, man kan have med sig selv i et rum som kirkens, der lægger op til eftertænksomhed og refleksion.

Natkirken er stedet for det skæve, der findes i os alle sammen. Stedet for ro og stedet for vildskab. Stedet for det smukke og stedet for det grimme. Natten gemmer på det hele. I Natkirken hjælper vi hinanden med at udtrykke det.

Natkirkens store drøm er med tiden at få et længerevarende samarbejde med kunstnerne, der medvirker, så vi i et dybere fællesskab vil kunne inspirere hinanden med at sætte sprog - uanset hvilket – til de spørgsmål vi alle er fælles om at stille. På sigt vil vi gerne have flere forskellige kunstarter til at medvirke. Vi forestiller os alt fra musikere, digtere til dansere. Udtryksformerne begrænses kun af fantasien, det er det skønne ved de vide rammer, Natkirken giver. Dog skal alt selvfølgelig finde sted i stor respekt og sammenhæng med kirkens grundlæggende bekendelse.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i mørket!