Niels la Cour
Udgivet i anledning af Niels la Cours 70 års fødselsdag. Musik for kor og orgel.
Dacapo Records 8.224725

Lyt til musikken og læs mere om komponisten og værkerne: Klik her

CD'en kan købes i kirken eller hos Dacapo Records. Hos Dacapo Records kan CD'en også købes til download.

Giuseppe Verdi - REQUIEM

Solister: Sine Bundgaard -
Hanne Fischer - Niels Jørgen Riis -
Ronnie Johansen
Dirigent Per Enevold

CDKlassisk - CDK 1137

Købes her

Jul i Trinitatis

Oplev julestemningen i den smukke kirke ved Rundetårn i København. Kor og orkester dirigeres af Per Enevold med Søren Christian Vestergaard, orgel, Ingemar Brantelid, cello, Jane Josvassen, sopran, Daniel Carlsson, kontratenor og Rie Skovsted Eriksen, sopran som solister. Musikken bindes sammen af ultrakorte læsninger af sognepræst Kirsten Sandholt og studenterpræst Stefan Lamhauge. CD'en indholder de kendte salmer som En Rose så jeg skyde, Velkommen igen, Barn Jesus i en Krybbe lå, Et Barn er født i Bethlehem og Jeg kommer til din Krybbe Her. Bach er repræsenteret med Gloria satsen fra H-mol Messen, Jubilate fra Magnificat og Sions Vægter hæver Røsten. Over en times smuk julestemning med tradition og skønhed.

Vokalsolister:
Daniel Carlsson, kontratenor
Jane Lignel Josvassen, sopran
Rie Skovsted Eriksen, sopran

Denne CD sælges i Rundetårn eller online på websitet CDKlassisk
www.cdklassisk.dk

Claudio Monteverdi
Mariavesper
Vesperae Beatae Mariae Virginis - 1610

Medvirkende:
Trinitatis Kantori og instrumentalensemble, dir. Per Enevold.

Vokalsolister:
Jane Lignel Joasvassen, sopran. Rie Skovsted Eriksen, sopran. Hanne Olsen, sopran. Adam Riis, tenor. Emil Lykke, tenor. Teit Kanstrup, baryton. Torsten Nielsen, baryton.

Live-optagelser fra koncerter i Rolskilde Domkirke og Trinitatis Kirke 2006. Udgivet på CDKlassisk 2009. Kan købes online hos CDKlassisk

Bach kantater i Trinitatis

Medvirkende:
Trinitatis Kantori og Kammerorkester, dir. Per Enevold.

Solister:
Elisabeth Zeuthen Schneider, violin/Christine Enevold Gjesme, violin/Joakim Dam Thomsen, obo/Continuo: Ingemar Brantelid, cello/Michael Dabelsten, bas/Søren Christian Vestergaard, orgel.

Live-uddrag fra koncerterne BACH I-VI (2007-2008): Udgivet på CDKlassisk, 2008. Kan købes online hos CDKlassisk

Download MP3 lydfil Ärgre dich O Seele nicht (3MB)

Juleoratoriet (Tre CD'er)
Medvirkende:
Trinitatis Kantori og Kammerorkester, dir. Per Enevold.

Maria Keohane, sopran
Andrea Pellegrini, alt
Bo Kristian Jensen, tenor
Morten Frank Larsen, bas

Koncertoptagelse i samarbejde med Danmarks Radio fra Trinitatis Kirke, København den 11. og 12. december 2005. Udgivet på Classico, 2006.
Kan købes online hos CDKlassisk

Johannes Brahms:
Verdslig kormusik

Medvirkende:
Trinitatis Kantori, dir. Per Enevold, pianist: Ellen Refstrup, horn: Susanne Skov og Irene Lewis, harpe: Sofie Guillois.

Indeholder:
Quartette, opus 112 og opus 92 for blandet kor og klaver. Sange for damekor, to horn og harpe opus 17. Sange, opus 62. Fünf Gesänge, opus 104.

Indspillet Sorgenfri Kirke. Udgivet på Classico, 2002.
Læs anmeldelse af Terry Barfoot.

Download MP3 lydfil Himmel Strahlt
 (1,7MB)

Johannes Brahms:
Motetter og orgelmusik

Medvirkende:
Trinitatis Kantori dir. Per Enevold, organist Inge Bønnerup.

Indeholder:
Fest- und Gedenksprüche, opus 109. Drei Motetten, opus 110. Uddrag af Elf Choralvorspiele, opus 122. Schaffe in mir, Gott, ein rein Herz, opus 29. Warum ist das Licht gegeben, opus 74.

Indspillet i Kastelskirken og Trinitatis Kirke. Udgivet på Classico, 2002.
Læs anmeldelse af Terry Barfoot.

Download MP3 lydfil Lasset uns unser Herz (1,1MB)

Danske sange og romancer
Medvirkende:
Inger Dam Jensen og Morten Ernst Lassen. Klaver: Ulrich Stærk. Trinitatis Kantori dir. Per Enevold.

Indeholder:
Danske sange af Carl Nielsen, P. Schierbeck, K. Jeppesen, Bj. Hjelmborg, Sv. S. Schultz, O. Ring, H. Rung, Sv. E. Tarp, Sv. Nielsen og romancer af C.E.F. Weyse, P. Heise og P.E. Lange-Müller.

Indspillet i Kastelskirken og Sorgenfri Kirke. Udgivet på Classico, 2003.
Download MP3 lydfil Lær mig nattens stjerne (2MB)

International Kirkemusik fra det 20. århundrede
Trinitatis Kantori, dir. Per Enevold, organist Inge Bønnerup

Indeholder værker af:
Edwin Fissinger, Franics Poulenc, Krzysztof Penderecki, Pablo Casals, Per Nørgård, Niels la Cour, Vagn Holmboe og Benjamin Britten.

Indspillet i Kastelskirken og Trinitatis Kirke. Udgivet på Point, 1998.
Download lydfiler Lux Aeterna (uddrag, 2MB) Vinea mea electa (3,6MB)

Johann Sebastian Bach:
Messe i h-mol (dobbelt CD)

Trinitatis Kantori og Kammerorkester

Susanne Elmark, sopran
Kirsten Dolberg, alt
Peter Grønlund, tenor
Per Høyer, bas

Koncertoptagelse fra Trinitatis Kirke,18. marts 1997.
Download MP3 lydfil Hosanna (2,6 MB)

Dansk kirkemusik fra Pedersøn til Lewkovitch

Trinitatis Kantori, dir. Per Enevold, organist Inge Bønnerup

Indeholder værker af:
Niels W. Gade, Knud Jeppesen, Jørgen Jersild, Niels la Cour, Mogens Pedersøn, Leif Kayser, J.P.E. Hartmann, Bjørn Hjelmborg, Bernhard Lewkovitch og P.E. Lange-Müller.

Indspillet i Kastelskirken og Trinitatis Kirke. Udgivet på Point, 1997.
Download lydfil Herre du vendte min sorg (1,5MB)