COPENHAGEN BAROQUE FESTIVAL

Ny barokfestival indtager nogle af indre bys skønneste venues med Trinitatis Kirke og Sognehus som omdrejningspunkt. Åbnings- og afslutningskoncerten finder sted på Nimb i Tivoli, ligesom festivalen også slår et smut forbi Rundetaarns Bibliotekssal og byder på intim barokmusik med byens tage og aftenhimlen i baggrunden.

HERUNDER SES DE ARRANGEMENTER, DER FINDER STED VED TRINITATIS KIRKE.

Åbnings- og afslutningskoncert på Nimb kan ses på www.copenhagenbaroquefestival.dk

Fra Frederiksberg til indre by
Festivalen Midsommerbarok, som de seneste 10 år har fundet sted på Frederiksberg, takker for 10 gode år. Publikum har nydt godt af den tilbagevendende begivenhed, og heldigvis kan de stadig opleve barokmusikken og festivalens faste kerneensemble, det polske barokorkester Arte dei Suonatori, når festivalen flytter og fortsætter med ny base i indre by under nyt navn; Copenhagen Baroque Festival. Den centrale placering betyder, at et endnu større publikum forhåbentlig får øje på festivalen.

Copenhagen Baroque Festival løber af stablen den 26. - 30. juni, og der er både koncerter med og uden entré.

Læs mere om medvirkende, repertoire, billetpriser m.m. på www.copenhagenbaroquefestival.dk

Festivalkalender:

26jun kl. 16:30