Musikken i Trinitatis kirke

Trinitatis kirke og Rundetaarn ligger i hjertet af København. Kirken har med baggrund i sin position som central citykirke med et enestående velklingende og smukt kirkerum valgt at profilere sig på det kirkemusikalske område. Musikgudstjenester, kantategudstjenester og koncerter danner søjlerne i kirkens righoldige musikliv

Trinitatis Kirke og Rundetaarn

Trinitatis Kirkes rolle som universitetskirke kommer musikalsk til udtryk i et nært samarbejde med Det Kgl. Danske Musikkonservatoriums orgellinje, hvorfra studerende deltager i både højmesser, natkirke, gudstjenester og koncerter.

Trinitatis Kantori (Kirkens Kammerkor) og Kirkekoret står centralt i musiklivet. Desuden har kirken tilknytning til musikere fra de professionelle orkestre i byen, og de medvirker ofte ved koncerter og kantategudstjenester.

Mere om:

Kommende koncerter

24jul kl. 14:00

Det Italienske Barokorgel

Organist: David Bendix Nielsen
Værker af Frescobaldi og G Muffat.
En >

31jul kl. 14:00