Musikken i Trinitatis kirke

Trinitatis kirke og Rundetaarn ligger i hjertet af København. Kirken har med baggrund i sin position som central citykirke med et enestående velklingende og smukt kirkerum valgt at profilere sig på det kirkemusikalske område. Musikgudstjenester, kantategudstjenester og koncerter danner søjlerne i kirkens righoldige musikliv

Trinitatis Kirke og Rundetaarn

Trinitatis Kirke samarbejder med Det Kgl. Danske Musikkonservatoriums orgellinje, hvorfra studerende deltager i både højmesser, natkirke, gudstjenester og koncerter.

Trinitatis Kantori (Kirkens Kammerkor) og Kirkekoret står centralt i musiklivet. Desuden har kirken tilknytning til musikere fra de professionelle orkestre i byen, og de medvirker ofte ved koncerter og kantategudstjenester.

Mere om:

Kommende koncerter

02okt kl. 19:30

DR Vokalensemblet: En anden verden

DR Vokalensemblet
Marcus Creed, dirigent
Entré: 160 kr. inkl. gebyr. Klik her

09okt kl. 16:30

EKSTRA Fredagskoncert

Kormusik af Holmboe, Carl Nielsen, Poulenc, m.fl.
Trinitatis Kantori
Søren >