Musikken i Trinitatis kirke

Trinitatis kirke og Rundetaarn ligger i hjertet af København. Kirken har med baggrund i sin position som central citykirke med et enestående velklingende og smukt kirkerum valgt at profilere sig på det kirkemusikalske område. Musikgudstjenester, kantategudstjenester og koncerter danner søjlerne i kirkens righoldige musikliv

Trinitatis Kirke og Rundetaarn

Trinitatis Kirke samarbejder med Det Kgl. Danske Musikkonservatoriums orgellinje, hvorfra studerende deltager i både højmesser, natkirke, gudstjenester og koncerter.

Trinitatis Kantori (Kirkens Kammerkor) og Kirkekoret står centralt i musiklivet. Desuden har kirken tilknytning til musikere fra de professionelle orkestre i byen, og de medvirker ofte ved koncerter og kantategudstjenester.

Mere om:

Kommende koncerter

07aug kl. 12:00

Sommerkoncert på orgel: Susanne Rohn

Susanne Rohn (Tyskland), orgel

DIE ORGEL TANZT - ORGLET DANSER

På >

08aug kl. 15:00

Vokalkoncert

Vokalmusik af bl.a. Dowland, Purcell, Mozart, Verdi m.fl.
Clara Cecilie >