Musikken i Trinitatis kirke

Trinitatis kirke og Rundetaarn ligger i hjertet af København. Kirken har med baggrund i sin position som central citykirke med et enestående velklingende og smukt kirkerum valgt at profilere sig på det kirkemusikalske område. Musikgudstjenester, kantategudstjenester og koncerter danner søjlerne i kirkens righoldige musikliv

Trinitatis Kirke og Rundetaarn

Trinitatis Kirke samarbejder med Det Kgl. Danske Musikkonservatoriums orgellinje, hvorfra studerende deltager i både højmesser, natkirke, gudstjenester og koncerter.

Trinitatis Kantori (Kirkens Kammerkor) og Kirkekoret står centralt i musiklivet. Desuden har kirken tilknytning til musikere fra de professionelle orkestre i byen, og de medvirker ofte ved koncerter og kantategudstjenester.

Mere om:

Kommende koncerter

01apr kl. 19:30

AFLYST! Passionskoncert: Musica Ficta

AFLYST!!
Trinitatis Kirke følger som resten af Folkekirken regeringens >

03apr kl. 16:30

AFLYST - UDSKYDES Fredagskoncert: orgelmusik

Grundet corona-virus udskydes koncerten. Ny dato kommer senere.
Fredagskonce >