Kirkeskole for 3. klasse

Hvert år inviterer Trinitatis Kirke og Vor Frue Kirke 3.klasserne fra de to Zahles skoler ved Nørreport Station til ”Kirkeskole”. Undervisningen består af fem dobbelttimer i hver kirke - placeret i udvalgte uger. En af klassens lærere følger med og deltager i undervisningen.

Undervisningen vil være en introduktion til kirkeåret, højtiderne, gudstjenesten, kirkerummet og livet i kirken. Vi vil hver gang fortælle historier fra Bibelen og sammen synge nogle af de mest kendte og brugte salmer, og eleverne vil få mulighed for at se orglerne, kirkens krypt samt Rundetaarn. I ”Kirkeskolen” i Trinitatis Kirke vil eleverne møde kirkes præster, Erik Høegh-Andersen og Anne Edmond Pedersen, kirke- og kulturmedarbejder Kresten Erik Dahl samt organist Søren Christian Vestergaard.