Frivillig i Trinitatis kirke

Kunne du tænke dig at være frivillig i Trinitatis kirke?

Vi har brug for din hjælp. Har du lyst til at blive frivillig i Trinitatis kirke, og har du lyst til at være en del af vores team og netværk? I Trinitatis kirke foregår der hele tiden mange forskellige arrangementer og vi har løbende nye projekter under opsejling. Det er her vi kan få brug for en hjælpende hånd. Du kan som frivillig arbejde indenfor flere forskellige funktioner til kirkens arrangementer. Det kunne for eksempel være:

• Salg af cd'er/bøger
  • Behjælpelig for folk der opsøger kirken onsdag i sognemedhjælperens åbningstid
  • Stå ved indgangsdør til f.eks. koncerter
  • Behjælpelig for kirkegængere til højmesser og andre gudstjenester
  • Hjælpe med at gøre klar/ rydde op til arrangementer
  • madlavning før arrangementer
  • Foldning af brochurer og foldere

Da vi har mange forskellige arrangementer, er der også mange slags opgaver. Hvis du vil vide mere er du velkommen til at kontakte kirke- og kulturmedarbejder Louise Skovbæch på tlf: 61209285 eller mail: ls@rundetaarn.dk

Vi ser frem til et samarbejde!