Du er her: 
tirsdag01dec2020

Natkirken: Sangskriverworkshop

tirsdag01dec2020 kl. 19:00 - 21:00

Når du arbejder med din kunst, arbejder du også med dig selv. Det tror vi gælder uanset om du arbejder med at skrive digte, noveller, male, danse eller skrive sange.

Derfor arrangerer Trinitatis Natkirke sammen med den danske sanger og sangskriver Marc Facchini i efteråret 2020 en række sangskriverworkshops: 29. september, 20. oktober, 10. november, 1. december og 15. december.

Det er gratis at deltage, men der er plads til et begrænset antal deltagere.

Derfor skal du sende en mail til Marc Facchini på marc@marcfacchini.dk hvis du er interesseret. (Sæt meget jr@rundetaarn.dk i Cc)

Som en afslutning på forløbet arrangerer vi en koncert i Trinitatis Kirke, hvor deltagerne i fællesskab opfører det de har arbejdet med.

Marc fortæller selv om forløbet:

Sangskrivningsholdet i Trinitatis Kirke er for dig, der gerne vil arbejde med din sangskrivning. Uanset om du er total nybegynder, eller om du allerede er en erfaren sangskriver, så vil du på dette hold kunne udvikle dine evner igennem en række bundne opgaver, der tilpasses den enkelte deltager. I slutningen af forløbet spiller vi en fælles koncert, hvor hele holdet får lov til at præsentere deres materiale.

Forløbet veksler imellem forskellige arbejdsformer:

Individuelle opgaver, hvor underviseren løbende kommer rundt til de enkelte elever.

Undervisning og feedback-sessions i plenum. Her gives der konkrete redskaber til at udvikle sin sangskrivningspraksis, og underviseren giver feedback på enkelte kompositioner.

Gruppeopgaver, hvor elever sættes sammen på kryds og tværs, for at få erfaring med samskabelse af musik og tekst.

Underviseren, Marc Facchini, har siden 2010 skrevet sange til sig selv, til andre artister, samt til film og teaterforestillinger. Han har udgivet 8 albums, er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium, og har hundredevis af koncerter bag sig. Marcs egen baggrund er primært indenfor rock, pop og folk, men man er velkommen på sangskriverholdet uanset hvilken genre man arbejder indenfor.