Du er her: 
søndag17maj2020

Romantiske stemmer

søndag17maj2020 kl. 16:00 - 17:30

Musik af Mahler, Wagner, Strauss og Schumann
DR KoncertKoret
Bart van Reyn, dirigent
Entré: 160 kr via drkoncerthuset.dk eller i døren
NB: Copenhagen Marathon afvikles i indre by - læs her, hvordan du kommer til Trinitatis Kirke

Oplev den store, varme klang af DR KoncertKorets 74 sangere, når de præsenterer et rendyrket romantisk program i Trinitatis’ smukke kirkerum – fra Mahler, Wagner og Strauss til Schumanns sjældent opførte sange for dobbeltkor.

DR KoncertKoret er bredt kendt som det store, symfoniske kor, der kommer frem på balkonen i DR Koncertsalen, når DR SymfoniOrkestret opfører de største værker for kor og orkester.

Men hver sæson kan korets 74 professionelle klassiske sangere også opleves i deres egen ret, når de blænder op for nogle af de fantastiske korværker, der kræver den brede, varme klang, som DR Koncertkoret er specialister i at levere.

Denne eftermiddag kan du komme med DR KoncertKoret gennem et væld af store følelser i et rendyrket romantisk program: fra Robert Schumanns spændende sange fra dobbeltkor, som kun sjældent opføres, over Richard Strauss’ fortryllende skildring af en solnedgang til et blændende arrangement af den erotisk ladede dødsscene fra Wagners opera Tristan og Isolde.

DR KoncertKorets faste dirigent, belgieren Bart van Reyn, leder sangerne gennem det overdådige program, der også byder på toner af både Gustav og Alma Mahler.