Du er her: 
torsdag24jun2021

DR Vokalensemblet: En nordisk sommer

torsdag24jun2021 kl. 19:30 - 21:30

DR Vokalensemblet
Sofi Jeannin, dirigent
Entré: 160 kr. inkl. gebyr Klik her
(Evt. overskydende billetter sælges i døren)
Strålende sollys, skyggefulde skove, blomstrende haver – og masser af sang! På en af årets lyseste aftener inviterer DR Vokalensemblet og den anerkendte svenske dirigent Sofi Jeannin til et musikalsk møde med vores særlige nordiske sommer og dens tro ledsager: kærligheden.

Sommer og sang hører sammen. Vores nordiske komponister har skrevet et væld af sange og korværker til tekster, der malende beskriver sommerens mange facetter gennem stærke naturbilleder – fra eufori og lykke til de små strejf af vemod, som kan ramme os midt i sommerens idyl.

På denne sommeraften i hjertet af København fører den anerkendte svensk-franske dirigent Sofi Jeannin de 18 sangere i DR Vokalensemblet gennem en skøn vifte af nordisk kormusik og sange, som kredser om sommeren – fra Carl Nielsen til Edvard Grieg, Hugo Alfvén og nyere toner af svenske Anders Hillborg og Karin Rehnqvist. Der bliver også plads til et par fællessange, hvor publikum selv kan synge med.

Sofi Jeannin er født i Frankrig, vokset op i Sverige og uddannet som sangerinde og dirigent på musikkonservatorier i Nice, Stockholm og London. I dag er hun chefdirigent for både Det Franske Radiokor og BBC Singers – begge steder som den første kvinde på posten. DR Vokalensemblet ser frem til det nye samarbejde med Jeannin, som denne aften dirigerer koret for første gang.