Menighedsudflugt d. 13. august 2019

SOMMERUDFLUGT TIL DET SKØNNE ODSHERRED

Trinitatis Kirke inviterer til sommerudflugt tirsdag den 13. august 2019.
Turen går med lejet bus til Tuse Kirke, hvor sognepræst Pia Heegaard Lorentzen vil vise kirken og dens mange kalkmalerier frem. Efterfølgende går turen til Dragsholm Slot,
et af Danmarks ældste slotte, der i mere end 800 år har ligget i det smukke Odsherred ud til Sejerøbugten. Slottet fungerer i dag som hotel, men er nok særlig kendt for sine to restauranter. På Dragsholm Slot vil der være rundvisning og efterfølgende frokost.
Senere på dagen er der besøg ved sejerøbugten og kaffe, før turen går tilbage til Trinitatis Kirke.

- Afgang med lejet bus fra Trinitatis Kirke kl. 9.00
- Besøg i Tuse Kirke med fremvisning af kalkmalerierne
- Rundvisning og frokost på Dragsholm Slot
- Besøg ved Vejrhøj med udsigt over Sejrøbugten
- Eftermiddagskaffe privat
- Forventet hjemkomst til Trinitatis Kirke ca. 16.30

TILMELDING i perioden 1. juni - 1. august på kordegn@rundetaarn.dk, alternativt på kirkekontoret i åbningstiden hverdage 10-13.

Betaling: Bankoverførsel til konto 4180 4115501003 eller via MobilePay på nummer 54397.
Ved begge typer indbetaling, notér venligst ”udflugt” + navn. Der kan ikke betales med kontanter.
Oplys venligst ved tilmelding om eventuelle allergier.

Tilmelding er først gældende, når man har modtaget bekræftelse fra kordegnen og har indbetalt deltagelsesgebyret.

Pris: 250 kr. per person alt inkl.

Der gøres opmærksom på, at der er et begrænset antal pladser, og at der kan forekomme ændringer i programmet. Turen er desværre ikke handicapvenlig.