PASSION OG PÅSKE I MUSIKKEN

Trinitatis Kirke indleder samarbejde med Folkeuniversitetet.

Hold 1073: 4 tirsdage kl. 14.15-16 (19/2-12/3)
Ved lektor, ph.d. Sven Rune Havsteen, København Universitet og lektor em.,ph.d. Nils Holger Petersen, Københavns Universitet

Folkeuniversitetet i København udbyder i samarbejde med Trinitatis Kirke en forelæsningsrække med indføring i og oplæg til påskeugens koncerter og musikgudstjeneste i Trinitatis Kirke.
I tiden frem til påske præsenterer Trinitatis Kirke J.S. Bachs store Johannespassion, fire forskellige Stabat Mater, Couperins Lecons de ténèbres samt påskekoncerter The Lamb med Ars Nova Copenhagen.
Denne forelæsningsrække præsenterer en indføring i de store værker og de dybe tanker bag, så deltagerne kan blive klædt på til påskens koncerter i Trinitatis Kirke.

1. Gennemgang af musikken og teologien i Bachs Johannespassion, del I (SRH)
2. Gennemgang af musikken og teologien i Bachs Johannespassion, del II (SRH)
3. Stabat Mater-traditionen fra Pergolesi til Pärt og Jackson (NHP)
4. Bachs påskekantater (NHP)

Sted: Trinitatis Kirke og Sognehus, Pilestræde 67, 1112 København K
Pris 460 kr.

Du kan se hele kataloget nederst på siden (Trinitatis Kirkes arrangementer er på side 101)

Tilmelding:
Tilmelding sker kun via Folkeuniversitetet:

Du kan tilmelde dig på tre måder:
1. Tilmeld dig på www.fukbh.dk, hvor du kan betale med Dankort, Visa, Masterkort og MobilePay. Du modtager en mail med ordrebekræftelse.
2. Henvend dig på sekretariatet (Læderstræde 34, 2.sal), der har åbent mandag-fredag kl. 10-16. Her kan du betale kontakt og med Dankort.
3. Ring på 35328710, så tilmelder vi dig via hjemmesiden.

Folkeuniversitetet sender et tilmeldingsbevis, så snart betaling er modtaget.

Alle holdoplysninger bliver løbende opdateret på Folkeuniversitetets hjemmeside. Tjek derfor altid dit hold på hjemmesiden, inden du melder dig til. Ændringer i forhold til det trykte katalog kan forekomme.
TILMELDING ÅBNER MANDAG DEN 17. DECEMBER KL. 10.00

Påskens koncerter i Trinitatis Kirke – læs mere om medvirkende, repertoire m.m. på hjemmesiden under kalender

Søndag 7. april kl. 16.00
J.S. Bach: Johannespassion (særpris gives til kursusdeltagere)